V Á R J O N ...
A palatető szigetelés ára

A palatető szigetelés ára

Palatető szigetelés országosan

Figyelem három dolog amivel átverhetik!

Palatető szigetelés m² ára!

Szeretnék Önnek beszélni a m² árakról, mert sok kivitelező "olcsón" felújítja önnek tetőjét! Amikor valahol azt olvassa hogy a palatető szigetelés m² ára lényegesen alacsonyabb 3800 Ft-tól hazugság! Mert a palatető szigetelést nem lehet becsületesen,garanciát válalva olcsóbban kivitelezni.Ha viszont olyat olvas, hogy a palatető szigetelés nm ára 3800 Ft-tól akkor az HELYES

Palatető szigetelés anyag minősége!

Ma Magyarországon nagyon sok féle fajta zsindely található a piacon. Szeretnék Önnek segíteni kiválasztani a megfelelőt. Minden anyagot más, más dologra készítettek a gyártok Pl: index lapostető felújítására használatos. Nagyon sok a festett zsindely is! Amit a mi cégünk ajánl az a mai piacon a legjobb minőség. A Villas™ Color kifejlesztette a palatető szigetelésére a legjobb technologiát. Ezért ha valaki megkeresi Önt, hogy az Ön tetőjét 3200/m² áron megcsinálja akkor itt van a baki! Ezért ha palatető felújításról van szó keressen fel bennünket. Hiszen a cégünk fő tevékenysége palatető felújítás, palatető bontás nélküli felújítása, palafelújítás!

Palatető szigetelés garancia!

A Villas™ cég által vállalt garancia felétételei a következőek:

 • A palatetőt nagynyomású tisztító berendezéssel kell tisztítani, a mechanikai tisztítás nem elegendő (nem is megfelelő)
 • Száradás után pormex rapid típusú mélyalapozóval kell bevonni a tökéletes tapadás érdekében
 • A Villas™ Color zsindelyt teljes felületen lángolvasztással kell rögzíteni a tetőre
 • A tető szelőzését a Villas Hungaria által, a tető felületébe süllyeszthető levegőző rendszerrel kell megoldani. Ezen feladatok bármelyikét elhagyva érvényét veszti a gyártói garancia!

Egy tekercs zsindely 10m², amelyből tetőfelület fedésére 0,8 m² használható. Különböző tetőformátől változik a hulló anyag mennyisége. Az árak minimum 110 m²-es tetőfelületre vonatkoznak. Az ár tartalmazza az anyagárat és a munkadíjat. Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Palatető szigetelés - A palatető szigetelés ára

Kéményfelújítás

 • 35 000 Ft-tól anyag fajtától függöen
 • Ereszcsatorna készítés

 • 3200 Ft-tól anyag fajtától függöen
 • Ajánlat kérés palatető szigetelésre


  palatető szigetelés, pala szigetelés
  Kimagasló

  Szakértelem

  Akár pala szigetelésről, palatető szigetelésről, lapostető felújításról vagy palatető festésről legyen szó, minden esetben garantálni tudjuk, hogy kollégáink kiamgasló szakértelemmel látják el a feladataikat.

  palatető szigetelés, pala szigetelés
  Online

  Ajánlatkérés

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését és palatető szigetelési munkákkal bennünket bízna meg, nincs más dolga csak töltse ki az online ajánlatkérőt és kollégáink a lehető leggyorsabben emailben is megküldik az árajánlatot.

  palatető szigetelés, pala szigetelés
  Professzionális

  Eszközpark

  Legyen akár apróbb palatető javításről, akár komplett pala szigetelésről, palatető szigetelésről, pala szigetelésről szó, profi eszközökkel látunk el minden munkát, így garantálva a legmagasabb minőséget. Elégedett lesz munkánkkal.

  palatető szigetelés, pala szigetelés
  Folyamatos

  Akciók, kedvezmények

  Érdemes weboldalunkat rendszeresen látogatni, hiszen professzionális eszközparkunk segítségével és kimagasló szakértelmünkön kívül a folyamatos akciókkal és kedvezményekkel szeretnénk Önnek a lehető legnagyobb elégedettséget okozni.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Palatető szigetelés munkáink

  Palatető szigetelés referencia munkáink

  A teljesség igénye nélkül tekintse meg legutóbbi palatatő szigetelési munkáinkat. Higyjen a szemének!

  Tovább

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  A palatető szigetelés ára

  Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk

  Nincsenek rejtett költségek, nincs apróbetűs rész. Kérhet akár online árajánlatot is!

  Tovább

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Online árajánlat

  Korrekt árajánlat a lehető leggyorsabban

  Csupán pár lépésben kérhet árajánlatot palatető szigetelés, pala szigetelésre. Adja meg adatait és felkeressük Önt.

  Tovább

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Szolgáltatásunk igénybevétele

  pala szigetelés, palatető szigetelés megrendelés folyamata

  Had szemléltessük Önnek néhány egyszerű lépésben, hogyan is tudja szolgáltatásainkat megrendelni, és a megrendeléstől a palatető szigetelés, pala szigetelés elvégzéséig milyen lépésekkel, folyamatokkal számolhat.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Szolgáltatás megrendelése

  Rendelését több módon is leadhatja. Elér bennünket telefonon, emailben és weboldalunkon keresztül árajánlatot is kérhet pala szigetelésre, palatető szigetelésre vagy akár palatető festésre is. Amennyiben a technikai paramétereket nem tudja megadni, nincs mitől tartania, segítőkész kollégáink állnak rendelkezésére.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Megrendelés feldolgozása

  Ebben a lépésben szakembereink a beérkezett megrendeléseket vizsgálják meg. Attól függően, hogy a megrendelés telefonon, emailben vagy weboldalunkon keresztül érkezett, minden esetben a lehető leghamarabb megpróbálunk Önnek visszajelzést adni a megvalósítás lehetőségeiről.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Az üzlet

  Amennyiben az általunk készített árajánlat Önnek megfelelő, és miután az ingyenes helyszini felmérést elvégeztük, megállapodunk Önnel a kivitelezés módjáról, tájékoztatjuk Önt a kivitelezés technikai részleteiről és a kivitelezéssel kapcsolatos vállalt határidőkről is. Ne feledje minden esetben írásos garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkák után.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  pala szigetelés, palatető szigetelés kivitelezése

  Ebben a lépésben készítjük el a pala szigetelés, palatető szigetelés munkákat az általunk vállalt határidőn belül a korábban már vázolt technológiával a legkorszerűbb eszközeinkkel.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Az elvégzett munka átadása

  Bármilyen munkával is bíz meg bennünket (legyen szó pala szigetelésről, palatető szigetelésről, palatető festésről) minden esetben a munkát csak akkor tartjuk elvégzettnek ha arra Ön is rábólint.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Elégedettségi felmérés

  Számunkra valóban minden esetben az ügyfél az első. Így minden elvégzett munka után visszajelzést kérünk ügyfeleinktől, hogy lássuk mennyire elégedettek az általunk elvégeztt munka minőségével.

  palatető szigetelés, pala szigetelés

  Blog bejegyzések

  Palatető szigetelés, pala szigetelés Blog

  Blog bejegyzéseinkben folyamatosan nyomonkövetheti munkáinkat, és azt is, hogy az adot munkákat milyen technológiával, milyen módon valósítottuk meg. Cégünk profilja: pala szigetelés, palatető szigetelés, palatető javítás, palatető bontás, palatető festés, palatető mosás, pala szigetelés bontás nélkül, stb.